Οι αξίες μας

Βρίσκεστε εδώ : doukasculture > Γνωρίζοντας την ΔΟΥΚΑΣ Α.Ε. > Οι αξίες μας

Οι αξίες της ΔΟΥΚΑΣ ΑΕ είναι η καρδιά της εταιρικής κουλτούρας και καθορίζουν τη λειτουργία και τις ενέργειές μας. Σαν εταιρία οι αξίες αυτές μας εμπνέουν, μας υποκινούν και μας οδηγούν σε υψηλότερα μέτρα επιτυχίας.

1. Καινοτομία – Αξιοπιστία
Συνεχώς αναζητούμε νέες ιδέες και τρόπους εξέλιξης. Ταυτίζουμε την καινοτομία με την ποιότητα. Χρησιμοποιούμε τα τελειότερα και πιο ακριβά μηχανήματα παραγωγής πιστών αντιγράφων, δίνοντας στον πελάτη όλα τα εχέγγυα και τις πληροφορίες των προδιαγραφών, που του είναι χρήσιμες για την αυθεντικότητα του έργου τέχνης της ΔΟΥΚΑΣ ΑΕ.

2. Πάθος για τελειότητα και ποιότητα
Εργαζόμαστε σκληρά για την τελειότητα σε κάθε μας ενέργεια. Κινούμαστε μεθοδικά, ερευνώντας πάντα το καλύτερο, ανεξαρτήτως κόστους. Έχουμε πάθος για συνεχόμενη βελτίωση της παρεχόμενης ποιότητας.

3. Σεβασμός
Χτίζουμε μακροχρόνιες σχέσεις με εμπιστοσύνη τιμώντας τις δεσμεύσεις μας. Σεβόμαστε τις προσδοκίες και τις φιλοδοξίες των εργαζομένων, των πελατών, των συνεργατών και των προμηθευτών μας. Προσωποποιούμε τις ανάγκες του πελάτη και καλύπτουμε τις προσδοκίες του με υψηλές προδιαγραφές ποιότητας και αισθητικής.

4. Ακεραιότητα
Είμαστε ειλικρινείς σε όλες μας τις συνεργασίες/συναλλαγές. Χτίζουμε τη φήμη μας με το να τηρούμε πιστά όσα υπαγορεύουν η ηθική και οι κανόνες σωστής συμπεριφοράς. Συμμορφωνόμαστε πλήρως με την νομοθεσία για τη διαχείριση πνευματικών δικαιωμάτων και αυτό μας κάνει αξιόπιστους και φερέγγυους στην αγορά.